Επιστημονικό Συμπόσιο: Λύνοντας τους γρίφους της προσθετικής

 

Για την εγγραφή σας στο επιστημονικό συμπόσιο πατήστε εδώ

Για την εγγραφή σας στα πρακτικά σεμινάρια πατήστε εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ «ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ»

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

  • Το μεγάλο συνέδριο της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας «ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ» έρχεται στις 12 και 13 Μαΐου στον Δημόκριτο με εξαιρετικούς ξένους και Έλληνες ομιλητές. Ξεκινάμε την παρουσίαση των ομιλητών με πρώτο τον πολύ γνωστό Stefen Koubi! Θα μας μιλήσει για «New options for designing a smile: from analogic to digital…..but guided!!!” και θα μας προσφέρει ένα εξαιρετικό hands on master class . Ευχαριστούμε την εταιρεία ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ που με την χορηγία της έκανε δυνατή την παρουσία του Prof. Koubi στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

PROF. STEFEN KOUBI

 

  • Ο δεύτερος ομιλητής, με ένα εξίσου εντυπωσιακό CV, Prof. Brian Millar από το Kings College London. Θα μας μιλήσει για προβλήματα αισθητικής και σύγκλεισης μέσα από την φιλοσοφία του minimal invasive intervention και θα μας προσφέρει ένα εξαιρετικό hands on master class. Ευχαριστούμε την εταιρεία COLTENE που με την χορηγία της έκανε δυνατή την παρουσία του Prof. Millar στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

PROF. BRIAN MILLAR

 

  • Ο επόμενος ομιλητής μας είναι ο Stefano Lombardo από το Τορίνο της Ιταλίας. Ευχαριστούμε την εταιρεία KULZER και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ που με την χορηγία τους έκαναν δυνατή την παρουσία του Dr. Lombardo στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

DR. STEFANO LOMBARDO

 

  • Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία του Σταύρου Πελεκάνου σε μια ζωντανή παρουσίαση με θέμα “Treatment planning in edentulous jaw with implants”.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

  • Ο επόμενος ομιλητής μας είναι ο Dr. Marco Nicastro, Vice President of the European Academy of Cosmetic Dentistry από την Ρώμη, που θα μιλήσει και θα δώσει πρακτικό σεμινάριο για “New trends in indirect adhesive restorations”. Ευχαριστούμε την εταιρεία 3Μ Hellas που κάνει δυνατή την παρουσία του Dr. Nicastro στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

DR. MARCO NICASTRO

 

  • Από τη Γερμανία μας έρχεται ο Prof. Paul Weigl ο οποίος θα μας μιλήσει και θα δώσει ένα πρακτικό σεμινάριο για το Smart Fix Concept. Ευχαριστούμε την εταιρεία Μαυραειδόπουλος & Dentsply που κάνουν δυνατή την παρουσία του Prof. Weigl στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

PROF. PAUL WEIGL

 

  • Last but not least ομιλητής του συνεδρίου μας o Assist. Prof. Marko Jakovac ο οποίος θα μιλήσει και θα δώσει πρακτικό σεμινάριο για Esthetic Dentistry.. Digital and Analog Approach. Ευχαριστούμε την εταιρεία Ivoclar που κάνει δυνατή την παρουσία του Assist. Prof. Jakovac στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

ASSIST. PROF. MARKO JAKOVAC