Γιώργος Κουβελιώτης

Ο Γιώργος Κουβελιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Εισήχθη στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό Λίαν καλώς. Εν συνεχεία εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου περάτωσε τις σπουδές του με βαθμό Λίαν καλώς. Το 2011 μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε ως Άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης του εργαστηρίου Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Το 2012 έγινε δεκτός στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Προσθετικής.

Σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Προσθετικής στην Κλινική Συνολικής Αντιμετώπισης Ασθενών στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια με επιστημονικές ανακοινώσεις και ομιλίες ενώ έχει συγγράψει εργασίες σε ξενόγλωσσα περιοδικά. Είναι μέλος στην Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (ΕΛΛ.Π.Ε.) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οστεοενσωμάτωσης (ΕΑΟ)

Έχει συμμετάσχει σε κοινωνικές δραστηριότητες και ομάδες στήριξης ατόμων με ψυχικές διαταραχές ενώ πρόσφατα ασχολείται με την οδοντιατρική περίθαλψη κατ’ οίκον ατόμων με αναπηρία.
Επιστημονικά πεδία ενδιαφέροντος αποτελούν η ολική αποκατάσταση οδοντικών φραγμών και εμφυτευμάτων καθώς και οι μηχανικές ιδιότητες-συμπεριφορά υλικών.