2ήμερο Συμπόσιο Rising Stars by Gr.Pro.S.

H Ελληνική Προσθετική Εταιρεία σας προσκαλεί στο 2ήμερο Συμπόσιο RISING STARS powered by GrProS στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας, στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023.

Πρόκειται για ένα μοναδικό concept με νέους ανθρώπους μαζί με εξαιρετικές συνεδρίες του European Association of Osseointegration Junior Committee και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Προσθετικής ΕΚΠΑ, καθώς και ενδιαφέροντα πρακτικά σεμινάρια !


Εγγραφή στο Συμπόσιο:

Για την εγγραφή σας στο Συμπόσιο και τα πρακτικά σεμινάρια, πατήστε εδώ.

Εγγραφή στα πρακτικά σεμινάρια:

Για τα πρακτικά σεμινάρια απαιτείται προεγγραφή στο Συνέδριο. Επισημαίνεται ότι ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα /πρακτικό σεμινάριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις εγγραφές των πρακτικών σεμιναρίων θα συνεισφέρουν στο Graduate Prosthodontic Fund, το οποίο υποστηρίζει τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών σε συνέδρια του εξωτερικού, για τη δημοσίευση του ερευνητικού τους έργου και την προβολή της Ελλάδας.

Για την εγγραφή σας στο Συμπόσιο και τα πρακτικά σεμινάρια, πατήστε εδώ.

Στο πλαίσιο του Συμποσίου διοργανώνονται 4 πρακτικά σεμινάρια ως εξής:

Hands On Workshop 1: GO- Ceraming: Art Made Simple/ Ένθετα-Επένθετα-Endo Crowns / Γ. Παπαβασιλείου
Hands On Workshop 2: Από την Ενδοστοματική Σάρωση στην Τελική Αποκατάσταση / Γ. Σιαβίκης
Hands On Workshop 3: Ψηφιακές Αποκαταστάσεις Μονολιθικής Ζιρκονίας Αποτύπωση- Σχεδίαση-Συγκόλληση / Μ. Χατζηνικολάου
Hands On Workshop 4: Συρραφή Μαλακών Ιστών / Σ. Σιλβέστρος

Επιστημονικό πρόγραμμα:


Υποβολή εργασιών:

Το 2ήμερο Συμπόσιο, θα προσφέρει την δυνατότητα υποβολής εργασιών, οι οποίες θα ανακοινωθούν με τη μορφή των e-posters. Για την υποβολή περίληψης είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στο Συνέδριο.

Νέα – καταληκτική προθεσμία υποβολής περιλήψεων: 15 Ιανουαρίου 2023

Οι περιλήψεις πρέπει να αποστέλλονται με email στο grprosthsociety@gmail.com 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το βραβείο για τον νικητή του καλύτερου e-poster. Ο όμιλος εταιρειών Ivoclar έχει την χαρά να προσκαλέσει τον νικητή των Posters Rising Stars by Gr.Pro.S στην Ivoclar Academy, στην έδρα της Ivoclar στο Λίχτενστάιν, για ένα εκπαιδευτικό τετραήμερο.