2ο Διήμερο Συμπόσιο Rising Stars by Gr.Pro.S.

H Ελληνική Προσθετική Εταιρεία σας προσκαλεί στο 2ο Διήμερο Συμπόσιο RISING STARS powered by GrProS στην Αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για ένα μοναδικό concept με νέους ανθρώπους μαζί με εξαιρετικές συνεδρίες του Athens Grad Study Club και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Περιοδοντολογίας και Προσθετικής ΕΚΠΑ, καθώς και ενδιαφέροντα πρακτικά σεμινάρια !


Εγγραφή στο Συμπόσιο:

Για την εγγραφή σας στο Συμπόσιο και τα πρακτικά σεμινάρια, πατήστε εδώ.

Εγγραφή στα πρακτικά σεμινάρια:

Για τα πρακτικά σεμινάρια απαιτείται προεγγραφή στο Συνέδριο. Επισημαίνεται ότι ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα /πρακτικό σεμινάριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις εγγραφές των πρακτικών σεμιναρίων θα συνεισφέρουν στο Graduate Prosthodontic Fund, το οποίο υποστηρίζει τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών σε συνέδρια του εξωτερικού, για τη δημοσίευση του ερευνητικού τους έργου και την προβολή της Ελλάδας.

Για την εγγραφή σας στο Συμπόσιο και τα πρακτικά σεμινάρια, πατήστε εδώ.

Στο πλαίσιο του Συμποσίου διοργανώνονται 4 πρακτικά σεμινάρια ως εξής:

Hands On Workshop 1: Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Εμφύτευση και Άμεση Προσωρινοποίηση / Λ. Τσιορβά
Hands On Workshop 2: Κατασκευή Επιεμφυτευματικής Μεταβατικής Αποκατάστασης σε Κεντρικό Τομέα Άνω Γνάθου / Κ. Αναστασάκη
Hands On Workshop 3: Από το Χειρουργικό Σχεδιασμό Μέχρι την Τελική Αποτύπωση. Ο Ψηφιακός Βηματισμός για Επιτυχημένες Εμφυτευματικές Θεραπείες / Ν. Εμμανουηλίδη – Χ. Λαμπρινός
Hands On Workshop 4: Προσθετική Αποκατάσταση Δοντιών και Εμφυτευμάτων στην Ψηφιακή Εποχή. Tips and Tricks για την Καλύτερη Αποτύπωση με τη Σύγχρονη Τεχνολογία του Primescan / Ε. Κοτίνα

Επιστημονικό πρόγραμμα:


Υποβολή εργασιών:

Το 2ο Διήμερο Συμπόσιο Rising Stars by GrProS, θα προσφέρει την δυνατότητα υποβολής εργασιών, οι οποίες θα ανακοινωθούν με τη μορφή των e-posters. Για την υποβολή περίληψης είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στο Συνέδριο.

Λήξη προθεσμίας υποβολής περιλήψεων: 7 Ιανουαρίου 2024

Οι περιλήψεις πρέπει να αποστέλλονται με email στο grprosthsociety@gmail.com 

Το καλύτερο e-poster θα βραβευθεί.