Επιστημονική Διημερίδα της ΕΛΛ.Π.Ε. σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας – Κυρήνειας

09/09/2017
Ένα πολύ επιτυχημένο διήμερο της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας-Κυρήνειας στην αγαπημένη μας Κύπρο. Πολύ μεγάλη συμμετοχή από ένα ιδιαίτερα διαδραστικό και ενημερωμένο κοινό, δημιουργικά hands on σεμινάρια και τηλεματική live αποκατάσταση ασθενούς. Ευχαριστούμε πολύ Λευκωσία για την φιλοξενία!!

23/08/2017
Ευχόμαστε να είχατε και όσοι συνεχίζουν, να έχετε όμορφες καλοκαιρινές διακοπές. Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία ξεκινά τις εκδηλώσεις της μετά το καλοκαίρι με το Συνέδριο Προσθετικής που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας- Κυρήνειας στον Κόρνο, στην Κύπρο στις 8-9 Σεπτεμβρίου 2017. Ένα ζωντανό διήμερο με ομιλίες, τηλεματικές συνεδρίες και πρακτικές επιδείξεις με ομιλητές τους Φώφη Καμποσιώρα, Σταύρο Πελεκάνο και Γιώργο Παπαβασιλείου.

31/08/2017
Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία ξεκινά τις εκδηλώσεις της μετά το καλοκαίρι με το Συνέδριο Προσθετικής που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας- Κυρήνειας στον Κόρνο, στην Κύπρο στις 8-9 Σεπτεμβρίου 2017. Ενα ζωντανό διήμερο με ομιλίες, τηλεματικες συνεδρίες και πρακτικές επιδείξεις με ομιλητές τους Φώφη Καμποσιώρα, Σταύρο Πελεκάνο και Γιώργο Παπαβασιλείου.